Navigatie

Welkom in de wereld van Ecositos

 

Wie herinnert zich deze speciale ervaring niet?

 

''Ik ben zwanger!''

‘’Ik word vader!’’

‘’Ik krijg een zusje!’’

‘’Ik word oma!’’

‘’Ik heb een neefje!’’

 

 

Vanaf het moment dat ons het blijde nieuws bereikt, bereiden we ons voor op de beste zorg voor de geboorte en groei van onze baby’s! Ecositos helpt u deze zorg te geven. Op pure, natuurlijke en eerlijke wijze. Ecositos biedt baby- en kinderkleding van gecertificeerd organisch katoen uit Peru. De kleertjes zijn met veel liefde gemaakt met volle aandacht voor comfort voor de baby. De kleding van Ecositos is 100% hypoallergeen en zijdezacht voor het tere babyhuidje. Ook is elk kledingstuk volgens het Fairtrade principe geproduceerd; menswaardig en met respect voor de natuur. Met de producten van Ecositos geeft u dus niet alleen uitstekende zorg aan uw baby maar denkt u ook aan de wereld waarin u leeft.

 

Ecositos en het verhaal van de gekroonde beertjes

 

Mijn naam is Erika Coronado en ik ben geboren in Peru en woon al een aantal jaren in Nederland. Ik ben er trots op dat ik organische kinderkleding uit mijn geboorteland volgens het Fair trade principe mag aanbieden. Achter de naam Ecositos schuilt een verhaal. ECO komt niet alleen terug in mijn naam Erika COronado, maar staat ook voor het ecologische karakter van mijn productaanbod. In mijn geboorteland noemen we onze baby’s liefkozend ‘’cositos’’ wat ‘’lieve kleintje’’ betekent. En zijn onze baby’s niet om te knuffelen? Daarom zit ook ‘’ositos’’ in de naam wat ‘’knuffelbeertjes’’ betekent. En omdat onze lieve, knuffelbeertjes zo belangrijk zijn in ons leven hebben wij ze  in ons logo gekroond tot de belangrijkste leden van onze familie: Een blauw kroontje voor de jongens en een roze kroontje voor de meisjes.

 

‘’Goed voor uw baby, het milieu en eerlijke handel’’

 

 

       

      

                  

© 2013 - 2019 Ecositos - fairtrade kinderkleding - organisch katoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel